Karosszéria javító centrum

Összetört, vagy megkarcolódott az autód?

Még jó, hogy a biztosítód megtérítheti a károdat – ha van biztosításod.

De, vajon úgy áll-e helyt, ahogyan Te elvárod, vagy csak keresi a kifogásokat?

Bosszúság, bosszúság hátán! Nem elég, hogy összetört és megsérült az autód, de azon túl, hogy mindez nem várt költségekkel jár majd, napokra nélkülöznöd is kell kedvencedet.

Milliónyi kérdés merül fel ilyenkor:
 • Vajon, mennyibe kerül a javítás?
 • Fizet-e a biztosító, és ha igen, mennyit?
 • Ki és hogyan kell, hogy bejelentse a kárt?
 • Vannak-e a kárbejelentésnek olyan kis trükkjei, melyek teljesen törvényesen több pénzhez juttatnak?
 • Milyen lesz az autó a javítás után? Veszít-e az értékéből?
Hogyan érd el, hogy gyorsan fizessen a biztosító?

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseidre a válaszokat, amikre szükséged lesz, hogy gördülékenyen és gyorsan javítható legyen autód.

A Hétvezér Autószervizben, segítünk a kárügyintézésben, a karosszéria javítását gyorsan végezzük: Autódat úgy kapod vissza, mintha új volna.

Szakértőként jól ismerjük a lehetőségeket, és örömmel segítünk kárügyed elrendezésében, hogy ne kelljen tárgyalnod a biztosítóval.

 • Bejelentjük a kárt
 • Összeállítjuk a teljes kárdokumentációt,
 • Megtaláljuk az optimális utat a maximális kártérítési összeg eléréséhez.

A nálunk történő javítások biztosítási ügyintézését, és szemlézését DÍJMENTESEN végezzük el! Egyébként 10.000 Forint segítőszándékunk „tiszteletdíja”, amennyiben nem kéred gépkocsid javítását!

Javítás után -érvényes jogalap esetén- a biztosítókkal közvetlen számolunk el a jogos biztosítós kárkifizetésről (megfinanszírozzuk Neked a javítás biztosítós részét érvényes jogalap esetén).

Szinte az összes magyarországi biztosítónak javító partnerei vagyunk, így sérült autódat nyugodtan ránk bízhatod!

Végigkarcoltam az autómat egy alacsony betontömb mentén és az autóm jobb oldalának teljes hossza sérült.Elkeseredetten kerestem fel a Hétvezér Autószervizt, mert a biztosítómban sem bíztam, így féltem a jelentős költségektől. A szerviz azonban néhány nap alatt mindent elrendezett: az autómat úgy kaptam vissza tisztán és javítva, mintha új lenne és közben a szerviz még a biztosítóval is „megvívta helyettem a harcot!”. Nagyon örülök és én is elmondhatom, hogy még budapesti létemre is a debreceni Hétvezér Autószerviz lett a Kedvencszervizem.

Farkas Erika – Budapest

Ezen kívül…

Az Allianz Biztosító szerződött Prémium szervizpartnere vagyunk, ami azt jelenti, hogy a nálunk javítandó gépkocsid szemlézését és pótszemléjét telephelyünkön saját hatáskörben végezzük el.

Amennyiben az Allianz Biztosító Magyarországi ügyfele okoz neked kárt, vagy Allianz Casco biztosítással rendelkezel, hozd be a Hétvezér Autószervizbe sérült karambolos autódat.

Szervizünkben bejelentett Allianz-os káresemény kapcsán, gyors szemlézésre és ezáltal rövidebb javítási időre is számíthatsz.

Fontos!

Csak a nálunk történő javítások biztosítási ügyintézését és Allianz Biztosítói szemlézését végezzük el!

Ne feledd!

A legtöbb biztosító társasággal kapcsolatban állunk, ezért vállaljuk a nálunk javítandó gépkocsid teljes körű biztosítási ügyintézését.

Karosszéria javítás, autófényezés garanciával!

És autód újra a régi…

Szívedben a törést nem tudjuk helyre hozni, de az autódon nem fog meglátszani a sérülés! Bízd karosszériaszervizünkre a gépkocsid és a minőség meg fogja hálálni Neked a jó választást! A legkisebb horzsolástól, a nagyon sérülésig vállalunk karosszériajavítást és autófényezést Debrecenben, legyen az biztosítós, vagy általad fizetett javítás.

Specialitásunk elsősorban a fiatalabb, sérült, karambolos autók gyári minőségű karosszériajavítására és festése. Amennyiben idősebb, jó állapotú autód van, ennek javítására személyes megkeresés alapján, szervizünkben tudunk választ adni.

Szükség esetén modern húzató padon, gyári méretek alapján javítjuk gépkocsid karosszériáját, melyhez gyári minőségű festékrendszerrel végezzük az igényes autófényezést. A javítás során a gyári alkatrészek mellett nagyon kedvező árú, úgynevezett utángyártott – gyári beszállítói, vagy bontott alkatrészeket is tudunk biztosítani igényed szerint.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre a karosszériajavításban:
 • Töréskárok, kisebb karosszéria sérülések javítása
 • Karambolos, vagy balesetben megsérült járművek javítása húzatópadon
 • Horzsolások, horpadások, karcok szakszerű javítása
 • Autófényezés
 • Gyári, vagy utángyártott alkatrészek, esetleg bontott alkatrészek beszerzése
 • Műanyag hegesztés (az általunk javított karambolos autók alkatrészein)

Karosszéria javítás és autófényezési szolgáltatásunk legfontosabb irányelve a profi minőség! Mi vállaljuk a munkánkat, ezért a törvény által előírt 6 hónap garanciát kapsz az elvégzett munkára! Egy gépkocsi a karosszéria javítás végén nem lehet csökkentettebb értékű, ha szakszerű a karosszéria javítás menete, mint a karambol előtt. Minőség és megbízhatóság! Sok szerviz kívülről elvégzi a karosszéria javítás munkáit. Az autó karosszéria rendben is van, legalábbis úgy látszik. Viszont azokon a hegesztési pontokon, ahol összeillesztik a karosszéria elemeket, kevesen tudnak alkalmas védelmet nyújtani és elindul az átrozsdásodás. Mi rendelkezünk ezzel a technológiával, így az autó karosszéria a fényezés alatt sem kezd el rozsdásodni. Ez a technológia az, ami a minőséget, Te számodra pedig a garanciát jelenti.

Átvizsgálási csomagok

Válassz AKCIÓS átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Online időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT