fbpx

Műszaki vizsga debrecen

Ó, már megint műszaki vizsgáztatni kell az autómat?

“Minden alkalommal kétségbeesek, amikor közlik velem, mennyi pénzt kellene ráköltenem az autómra, hogy átmenjen a műszaki vizsgán. Pedig olyan jól működik rajta minden nem gondoltam, hogy váratlan kiadásaim lehetnek. Már csak pár napom van, hogy előteremtsem a szükséges javításokra a pénzt, vagy nem műszaki vizsgázik le az autóm és cipelhetem busszal a gyereket az iskolába. Most mit csináljak, hogy …?”

A Te autód műszaki vizsgája is hamarosan lejár?

A Hétvezér Autószerviz Műszaki Vizsgabázison – előzetes bejelentkezés alapján -, rövid határidővel vállalunk Személygépkocsira (M1, M1G), Kisteher gépkocsira (N1, N1G), Motorkerékpárra (L3e) és Fék nélküli utánfutóra (O1) műszaki vizsgáztatást, előzetes közlekedésbiztonsági vizsgálatot és műszaki vizsgára való felkészítést.

Tudtad, hogy…

az autód műszaki érvényessége nem rövidül meg, amennyiben a lejárattól számítva 30 napon belül vizsgázik le?

Tehát ebben az esetben, napra pontosan a forgalmidban szereplő lejárati időhöz képest kerül meghosszabbításra a műszaki vizsgád időpontja. Ne hagyd az utolsó pillanatra, hozd be autódat műszaki vizsga felkészítésre és ügyintézésre! Így kényelmesen tervezhető a havi kiadás.

A műszaki vizsgáztatás előtt érdemes egy előzetes közlekedésbiztonsági vizsgálatot elvégeznünk. Ennek pozitív eredménye alapján garantálható a sikeres műszaki vizsga.

Amennyiben autódnak olyan problémája van, ami miatt nem felelne meg a műszaki vizsgán, akkor a hiba kijavítására egyedi ajánlatot adunk.

Természetesen van lehetőséged az előzetes vizsgálat nélkül kérned autód vizsgáztatást -ami valljuk be őszintén, első ránézésre kevesebbe kerül- ,viszont ha nem jó valami az autódon, azonnal megbukik a műszaki vizsgán. Ilyenkor köteles vagy kifizetni a műszaki vizsgadíjat és az autód nem vehet részt a közúti forgalomba.(kérdés: Hogyan hagyod el a vizsgaállomást, hiszen lehet, hogy a sarkon már „várnak rád…”)

Ráadásul a javítás után újra kell fizetned a vizsgáztatás költségét! Menj biztosra és válaszd az előzetes közlekedésbiztonsági vizsgálatot is tartalmazó műszaki vizsgáztatást, mely garantálja, hogy az autódat biztonságosan használhasd.

 

Kalmár Attila – vizsgabiztos

Amire figyelned kell mint autótulajdonosnak:
 • a műszerfalon semmilyen hibalámpa nem világíthat
 • bármilyen utólagosan felszerelt nem gyári kiegészítő, csak abban az esetben kerülhet elbírálásra, ha a műbizonylatai megvannak (pl. nem gyári kipufogó-sportkipufogó stb.)
 • levehető vonóhorognak az autóban kell lennie, a műszaki vizsgán leszerelhető legyen – sok esetben össze van rozsdásodva és több órát kell kínlódni vele mire levehetővé válik.
 • az összes fejtámla a helyén legyen
 • ahány személyes az autó, annyi ülés szükséges a vizsgára. Tehát 7-9 személyes gépjárműben, benne kell lenni a kivehető üléseknek is, fejtámlával, biztonsági övvel!
 • ülések nem lehetnek lyukasak, kikopottak (vezető ülésnél jellemző)
 • pedálokon a pedálgumik nem hiányozhatnak
 • szélvédő látómezőben nem lehet sérülés
 • karosszéria nem lehet korrodált -lyukas

Ezen kívül még leírhatatlan mennyiségű dolgot kell ellenőriznünk, de az már a mi dolgunk (nem szeretnénk belőled vizsgabiztost képezni).

Ami nem megfelelő azt általában meg tudjuk javítani helyben. Ezért érdemes egy nappal a vizsga időpont előtt hoznod a járgányt, így előzetes állapotvizsgálat alapján fel tudjuk készíteni, ha esetleg gond van vele.

Műszaki vizsga ügyintézés Debrecen területén
Hétvezér Autószerviz Műszaki Vizsgabázis
Debrecen Hétvezér utca 7-9.

+3620 489 2333

Az alábbi iratokra van szükségünk a műszaki vizsgához:
Magánszemély esetén
 • Forgalmi engedély
 • Érvényes biztosítás (csekk, vagy igazoló szelvény)
 • Személyigazolvány és lakcím kártya
 • Meghatalmazás, amennyiben nem Te vagy bejegyezve a forgalmiba
Jogi személy esetén
 • Forgalmi engedély
 • Érvényes biztosítás (csekk, vagy igazoló szelvény)
 • Személyigazolvány és lakcím kártya
 • Aláírásra jogosult, vagy a meghatalmazott személyigazolványa és lakcím kártyája
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

“Amennyiben a gépjármű tulajdonosa nem személyesen jár el, illetőleg ha a tulajdonos jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, a tulajdonos képviseletében eljáró személy számára meghatalmazás szükséges.”

A jármű műszaki vizsga és környezetvédelmi érvényességét kizárólag a forgalmi engedély bizonyítja. Az önálló környezetvédelmi igazoló lap (zöldkártya) 2010. január 1-jei hatállyal megszűnt.

Átvizsgálási csomagok

Válassz átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Online időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.