fbpx

futómű gyors szerviz

futómű javítás debrecen

 • futómű gyors szerviz
 • lengéscsillapító csere
 • futómű javítás
 • futómű mérés
 • futómű beállítás

A Te autód gumija is nyikorog, csikorog kanyarodáskor és kényelmetlenül kell tartanod a kormányt, hogy egyenesen haladjon?

Egy futómű beállítás nem csak a gumicsere alkalmakat ritkítja meg.

A futóműalkatrészek állapotát is óvja a rendszeres felülvizsgálat. Debrecenben és környékén az utak minősége miatt, az autók futóművei rendszeresen elállítódnak. 5-10.000 km-ként érdemes lenne futómű ellenőrzésre és futómű beállításra elhoznod autódat a Hétvezér Autószervizbe.

A futómű műszeres mérésekor sok esetben találkozunk olyan autókkal melyek futóműve nem megfelelő annak ellenére, hogy a tulajdonosa semmit nem vett észre autóján.

Foglalj időpontot 3D futómű beállitásra

Hozd be autódat a Hétvezér Autószervizbe egy futómű beállításra, ahol a jelenlegi legmodernebb 3D futómű állító műszerünkkel kedvező áron beállítjuk azt.

gyik

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan ismerheted fel, ha autódon szükséges a futómű beállítás?

Amikor rövid időre lazán fogod a kormányt a gépkocsi vízszintes úton jobbra vagy balra húz, illetve a kormány középállásban valamelyik irányba elfordul, akkor mindenképp szükséges a futómű beállítása. Figyeld meg a gumik állapotát és ha azt észleled, hogy a külső és belső része nem egyformán kopott érdemes eljönnöd egy 3D futómű mérésre, ahol pár perc alatt – a jelenleg ismert legmodernebb technológiával – végezzük el autódon a futómű mérést.

Mikor érdemes ellenőriztetni a futómű beállítását?
 • javították a felfüggesztést, vagy a futómű alkatrészeit
 • azt veszed észre, hogy a gumiabroncsok rendellenesen vagy egyenetlenül kopnak
 • kormányzással kapcsolatos problémákat tapasztalsz
 • az autó valamelyik irányba félre húz
 • a kormánykerék nem tér vissza könnyedén középállásba kanyarodás után
 • a kerékkel útpadkát, vagy kátyút fogtál
 • új gumiabroncsokat vásároltál, és szeretnéd, hogy azok a lehető leghosszabb ideig tartsanak

Javasoljuk évente egyszer, vagy a használattól függően 10.000 kilométerenként a futómű beállítását, illetve a futómű alsó átvizsgálását!

Milyen esetben nem végezhető el a futómű beállítása?

A futómű beállítást csak olyan futóműnél lehetséges elvégezni, amelyben nincsenek kopott alkatrészek. A futómű beállítása előtt egy gyors futómű vizsgálatot végzünk el autódon. Amennyiben esetlegesen javításra szorulna a futómű, – vagy nem lazulnának az állító csavarok, (tehát nem beállítható) – csak az átvizsgálásért kell 4000 Forintot fizetned. Az esetleges hibák kijavítására áttekinthető ajánlatot adunk, mely elvégzésére legtöbb esetben egy másik időpontot egyeztetünk.

 

Fontos!

Ne az ár legyen az első, hanem azt is nézd meg, hogy…

 • milyen műszerrel végzik a beállítást, – van, ahol 15-20 éves a gép és nem kalibrált
 • megtudják-e oldani, ha nem lazul az állító csavar, – sokszor nincs hozzá eszközük
 • ki tudják-e cserélni a futómű hibás alkatrészeit, vagy csak a kezüket tárják szét és elküldenek egy műhelybe, hogy javíttasd meg?

Válassz olyan helyett, ahol mindenhez értenek- még a karosszéria deformációhoz is.

Azonban a legprofibb beállítás sem garantálja, hogy az autód nem fog félre húzni a futómű beállítása után! Túl hosszú lenne leírni mind azokat a dolgokat, amik befolyásolják az autó egyenes haladását. (több éven keresztül tanítják, így ne várd, hogy képzés szintű információkat adjunk erre)

A futómű beállítás lényege a gyártó által megadott értékek beállítása -amennyiben lehetséges- a megadott értékre egy pontos kalibrált és megbízható futómű állító műszerrel.

A 3D -azaz 3 Dimenziós- futómű mérés jelenleg a legfejlettebb technológia a világon, melyből most Te is profitálhatsz, ha eljössz Debrecenbe a Hétvezér Autószervizbe, ahol szükség esetén vállaljuk a futómű beállítását, vagy javítását is!

A futómű műszeres mérésekor megtudhatod, hogy az autód futómű értékei megegyeznek-e a gyárilag megadott értékekkel. Amennyiben nincs szükség futómű beállításra, csak az ellenőrzés és bemérés díját kell fizetned.

Eltérő futómű értékek esetén futómű beállításra van szüksége autódnak, hogy a gumikopás minimálisra csökkenthető legyen. Ezt egy pontos, kalibrált, modern 3D műszerrel végezzük el autódon.

Foglalj időpontot 3 Dimenziós futómű mérésre, vagy beállitásra

Átvizsgálási csomagok

Válassz átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Online időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.