ALVÁZVÉDELEM
ÜREGVÉDELEM

ellenőrzés és megelőzés …

Vajon milyen lehet a személyautód alulról? Rozsdásodik már? Mikor volt utoljára kezelve?

Sajnos az autók többségénél nem elég a gyári alvázvédelem „egész életükre”. Ez az egyik oka, amiért érdemes ellenőriztetned és szükség esetén elvégeztetned egy utólagos alvázvédelmet autódon.

A másik baj akkor kezdődik, amikor megsérül a karosszéria valamilyen mechanikai behatás miatt, mint pl: egy felpattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka a parkolásnál. Ekkor a karosszérián egy rozsdásodási folyamat indul meg, ami később már nem, vagy csak nehezen állítható meg.

Ha pedig már itt az ideje az alváz és üregvédelemnek, akkor a következők történnek majd az autóddal.

Az alváz és üregvédelmet, illetve a vizsgálatot, normál személygépkocsi méretű autókon végezzük el. Terepjáró és kisteher gépkocsi alvázvédelmét jelenleg nem vállaljuk. Kategória (kicsi, közepes, nagy méret), illetve állapotfüggő árai vannak, melyről az átvizsgálás alkalmával tudunk tájékoztatást adni.

Alvázvédelem

Alvázvédelemnél kiszereljük autód kerékjárati doboknál és az alsó részein lévő védő burkolatokat, majd az alváz vegyszeres mosatása történik. Ez után a karosszéria rozsdás részeit kezeljük rozsda passziváló anyaggal, hogy minél tovább tartson a védelem. Az előkezelt felületre szórásos technológiával kerül fel az alvázvédő anyag, ami védeni fogja az alsó részeket. Csak olyan autók védelmét végezzük el, ami még nem volt máshol alváz védőzve. 1 év leválás mentes garanciát kapsz a gyári bevonatra általunk felvitt alvázvédelemre!

Üregvédelem

Az autód nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely lassítja az átrozsdásodás elindulását. Az általunk használt üregvédő anyag szinte életre kel. Két lemez találkozásánál – ahol a leggyakoribb a rozsdásodás kialakulása, 24 óra alatt függőleges irányban is képes 2,5-3 centimétert „kúszni” a két anyag között. Gondolj bele, hogyan tudna két egymáshoz szorosan illeszkedő lemez közé festéket juttatni egy zárt üreges részben? A megoldás nálunk van és autódra vár! A munkafolyamat elvégzéséhez kb. 3-4 napig kell szervizünkben hagyni az autódat. Ahogy az autód öregszik, az alváza sem lesz már a régi. Egy átvizsgálást mindenképp megér, hogy megtudd, mi zajlik az autód alatt – mielőtt kellemetlen meglepetés érne!

Jelentkezz a karosszéria átvizsgálásra az 52/531-710 telefonszámon, melyet normál személygépkocsi méretű autódra vehetsz igénybe!

Átvizsgálási csomagok

Válassz AKCIÓS átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Online időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.