fbpx

Hosszú távú üreg- alvázvédelem

mert a legjobb védekezés a megelőzés

Tudtad? Az autógyárak rövidebb időre terveznek (10-14 évre), mint ameddig mi, magyarok használjuk az autókat (15-20 év). Ezért nem megfelelő a gyári védelem. Magyarán: az autókat megeszi a rozsda!

Csak kevés autótulajdonos hallott róla, de bizony az autó gyártása során csak a karosszéria egy részét látják el alvázvédelemmel.

Hol védtelen az autód?

Pont oda nem kerül védőbevonat, ahol a legjobban rozsdásodik:
– a küszöb végein, ide a kerékről verődik fel a sár,
– a futóművet tartó részek is ki vannak téve az időjárásnak és az útviszonyoknak,
a hátsó üléstől a kocsi végéig siralmas a helyzet alvázvédelem szempontjából

Az átlag autó 7-12 éves korára a fent említett helyeken nagy mértékben rozsdásodik. Ennek a javítása utólag nem is olcsó, és nem is mulatság.

Ha pedig egy felverődő kavics, egy kátyú vagy egy útpadka megsérti a karosszériát, akkor ott még gyorsabban beindul a rozsdásodás folyamata.

Mi a teendő, ha nem akarsz egy vagyont költeni egy öregedő  autóra?

Szánj alvázvédelemre most egy keveset, hogy később majd ne kelljen sokat!

Ha Debrecen környéki személygépkocsi-tulajdonos vagy, akkor könnyen eléred a megelőző kezelést. Olyan ez, mint az orvosnál: a legjobb védekezés a megelőzés!

Mi az alvázvédelem, és miért van szükséged rá?

Azért, hogy az autód simán guruljon hosszú távon, kiszereljük a kerékjárati doboknál és az alsó részeken található védőburkolatot, és alaposan átmossuk vegyszerrel az alvázat.

Ezután a karosszéria rozsdás részeit kezeljük passziváló anyaggal, hogy még tovább tartson a védelem. Az előkezelt felületre felszórjuk az alvázvédő anyagot, ami ezentúl védeni fogja.

Tipikus rozsdásodás a hátsó ülésektől hátrafelé:

Garancia?

  • 5 év az új autón elvégzett alvázvédelemre!

Új ügyfélként, internetes keresést követően alvázvédelem céljából kerestem fel a szervizt. Közösen mértük fel az állapotot, a szükséges javításokat. Pontosan és minden úgy lett elvégezve, ahogy megbeszéltük. Őszintén mondhatom, hogy kvázi idegenként érkeztem, de jó ismerősként távoztam. Ezúton is köszönöm az elvégzett munkát a szerviz dolgozóinak.

Radnai János

Az üregvédelem haszna az autód számára

Az autód legnehezebben elérhető részeit speciális üregvédő viasszal vonjuk be a lemezek találkozásainál, hogy elejét vegyük a rozsdásodásnak, amely ezekben az üregekben a leggyakoribb.

Az öregedés mindenkit elér. Az autódat is. Kivéve, ha mindössze 4-5 napig nálunk hagyod egy kis fiatalító kezelésre, amitől még hosszú ideig újként fogod tudni használni.

Mikor érdemes hozzánk fordulnod – alvázvédelemért és üregvédelemért is?

  • Végre új autót tudtál venni, amit sokáig szeretnél használni, ezért eleve a megelőzésben és nem az utólagos, drága és időigényes javításban gondolkodsz.
  • Használt autód jó állapotban van, ezért a közeljövőben nem tervezed a lecserélését, mert minek költs arra, amire nem muszáj… de ennek a derék járgánynak szeretnél mindent megadni, amit megérdemel!
  • Tudatában vagy annak, hogy az autó alvázán keletkező rozsdásodásra amúgy nincs semmiféle garancia, ám az általunk elvégzett alvázvédelem által a használati idő jelentősen növelhető.
  • Meg szeretnéd spórolni azokat a 100.000 Ft-okat, amikbe később a szétrozsdásodott karosszéria javítása kerül.
  • Aggódsz, hogy a műszaki vizsgán nem megy át az autó, mert a rozsda kilyukasztja.

Megbízható, precíz munka, kimerítő tájékoztatás, profi szervezés, amit tapasztaltam. Alvázvédelmen voltam az új autómmal egy éve. Mindenkinek ajánlom, nagyon segítőkészek, alaposak. Miskolcról őket választottam, nem csalódtam.

Jávorkuti Judit

Ha új autód van, nem fog rozsdásodni. Ha meg régi, akkor sokkal lassabban!

Biztosak vagyunk benne, hogy Te is minél hosszabb ideig szeretnéd használni az autódat. Nem szeretnéd, hogy járművedre egyre többet kelljen költened az idő múlásával. Vagy már úgy hozzászoktál a régi járgányodhoz, hogy azt mondod: de jó lenne, ha még sokáig kitartana!

Ahhoz, hogy az autódat jó állapotban őrizd meg, elegendő a minimális befektetés, de azt MOST kell rászánnod. Mert ha nincs megfelelő védelemmel ellátva a jármű, akkor előre borítékolható, hogy később sokkal többet kell rá költened az állapota romlása miatt.

Ne tétovázz: használd ki az AKCIÓNKAT, és amikor a barátaid panaszkodnak a szerelési díjakra, Te később hálás leszel magadnak, amiért jól döntöttél!

Plusz érv arra, hogy MOST felkeress

Ha itt és most letöltöd a kedvezményes ALVÁZ ÁTVIZSGÁLÁSI KUPONODAT, akkor 8.000 FORINT HELYETT CSAK 3.999 FORINTÉRT Tiéd a szolgáltatás! Máris 4.000 Ft-ot spóroltál…

És akkor még szót sem ejtettünk arról, hogy az autód rozsdásodásának utólagos kezelése mennyibe kerülne, és milyen időigényes lenne!

De ami még jobb benne: az átvizsgálás akár ingyenes is lehet Számodra, ha együtt kéred az alvázvédelem/üregvédelem szolgáltatásunkat, mert akkor még ezt a díjat is levonjuk a fizetendő összegből.

Autód hosszan tartó egészsége, de a pénztárcád és a rá fordított időd is megér ennyit: töltsd le MOST az alvázellenőrzési bónuszt biztosító kuponodat!

EXTRA KEDVEZMÉNY

Amennyiben valamelyik környező megyéből érkezel, 10.000 Forint értékű „Extra Kupon” kedvezményre vagy jogosult!

Ezzel szeretnénk megköszönni irántunk tanúsított bizalmadat. Az Extra kupont az alváz és üregvédelem együttes -egyszerre történő- elvégzése esetén tudod felhasználni. A kupon pénzre nem váltható, át nem ruházható. A felhasználás pontos feltételeiről érdeklődj szervizünkben.

A megadott adatait az autószervizünkkel való kapcsolattartáshoz használjuk fel. Adatvédelmi azonosítószámunk: NAIH-61214/2012

Az akciós alvázvédelmi vizsgálatot normál, személygépkocsi méretű autókon végezzük el. Az alváz és üregvédelemnek kategória, illetve állapotfüggő árai vannak, melyről az átvizsgálás alkalmával tudunk pontos tájékoztatást adni. Terepjáró és kisteher gépkocsi alvázvédelmi vizsgálatát 8000 Forintos áron tudjuk vállalni.

Amennyiben az autód alváza nagyon sáros, kérjük mosasd le egy autómosóban, így tudunk csak tiszta képet kapni a valós állapotáról.

Átvizsgálási csomagok

Válassz átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Online időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.