fbpx

ügyfeleink mondták

Tisztelt Kalmár Sándor Úr!

Köszönöm szépen a végtelenül korrekt hozzáállásukat! Objektív szakértelmük és ügyélközpontú kiszolgálásuk, nagyon ritka a mai piacon! Nyugodt szívvel fogom ajánlani Önöket az ismerőseim körében! Remélem, hogy még nagyon sokáig csinálhatják azt, amihez a legjobban értenek! A legjobbakat kívánom Önöknek!

Fazekas Endre

A Hétvezér Autószerviz nagyon kellemes meglepetés volt számomra. Tagjai korrektek és szépen dolgoznak. Nekem fontos, hogy az autóm jó kezekben legyen és tudom, hogy bármely problémával bátran fordulhatok hozzájuk.

Tóth Sára

Nekem a Hétvezér valóban kedvenc szervizem. Úgy látom a Kalmár név mivel kereskedőt jelent, kötelez. Tudom, mert Én is próbáltam ezt is azt is, szolgáltatást eladni még nehezebb, mint árut. Ebben a szervizben viszont úgy érzem magam, mint egy jó orvosi rendelőben, ahol az egész emberrel foglalkoznak nem csak a bajával. Itt jó a prevenció, a diagnózis, a terápia (örömömre az ár is!). Itt a megbeszélt időpont, az ár, a szakszerűség fix! A karbantartás, javítás, vizsgáztatás egyszerű, nagyszerű! Köszönöm a sok éves precizitást és remélem, még sokáig élvezhetem.

Ruszkabányai György

Teljes alváz- és üregvédelem céljából kerestem fel a Hétvezér Autószervizt. Az előzetes átvizsgálás során korrekt módon tájékoztattak arról, hogy milyen munkákat fognak elvégezni, mennyi időbe telik mindez, és mennyi lesz a várható munkadíj. Az autó a megbeszélt határidőre elkészült. Az autó alvázának előkészítése során fényképfelvételeket kaptam e-mailben az egyes munkafolyamatok bemutatásáról és a gépjármű állapotáról, valamint a kész munkáról is. Ez azért is volt hasznos, mivel az autó alvázáról lévén szó, csak nehezen tudtam volna megoldani, hogy én is szemrevételezzem az autónak a nehezen hozzáférhető részeit. Elvégzett munkáról számlát kaptam (vannak helyek ahol ez még mindig nem magától értetődő). Összességében nem csalódtam, azt kaptam, amit a szerviz is hirdet magáról, valamint amiben előzetesen megállapodtunk, mindez pedig az őszinte, tisztességes vállalkozás jellemzője. Köszönöm az elvégzett munkát, további sok sikert kívánok a jövőben is.

B. Tamás (Debrecen)

Az úgynevezett szakszervizeket is beleértve számos kellemetlen tapasztalattal a hátam mögött immár 3 éve a Hétvezér Autószerviz “törzsvásárlója” vagyok. A pontos, precíz javítások és szervizelés mellett (ami magától értetődő kellene legyen, de sajnos sok helyen nem az) nagyon sokat jelent számomra, hogy az e területen járatlan, esetlenül mozgó ügyfeleket az elvégzett munkák műhelytitkaiba is beavatva nem egyből a számlát tolják az ember orra alá, kirázva a nyakukból a további kérdezősködést, hanem részletesen elmagyarázzak az egyes műveletek szükségességét, mibenlétét és tájékoztatást adna arról is, hogy a következő alkalommal várhatóan milyen munkálatokra lesz szükség. Két kisgyermekes családapaként extrém fontos számomra, hogy olyan autót tudjak magunk alatt, mely kellően felkészített, nem hagy cserben és biztonságot nyújt az egész családom számára. Szervizükben már az első alkalomtól fogva, hozzá nem értő laikusként is kellő türelemmel és úgy kezelnek, mintha legalábbis prémium ügyfél volnék, nem az ezredik senki, akiként egy-egy helyre beesve érezheti magát az ember.

Schidlik Zoltán

Köszönöm a Hétvezér Autószerviz munkatársainak rugalmasságát, hozzáállását és megosztott tapasztalatát, melyet közel 400 km-es távolságból leegyeztetve, autóvásárlás felülvizsgálatával kapcsolatban tanúsítottak! Rugalmasság, hozzáértés, empátia jellemzi őket, mellyel kivívták elégedettségünket. Ajánlani fogom Önöket, ha arra adódik alkalom.

Üdvözlettel: Jánosi Mária - Ajka

Egy “sikeres” találkozás egy vonóhoroggal nem tett jót a féltett Focusom első lökhárítójának. A neten akadtam rá a Hétvezér Autószervizre. Már a honlap is meggyőző volt számomra, majd több szakmabeli is megerősítette, hogy profi munkát végeznek, így felkerestem Őket. Ritkán találkozik az ember ennyire kedves és ügyélközpontú szervizzel. Sándor felmérte a sérülést, kaptam árajánlatot és nagyfokú rugalmasságot és türelmet az időpont egyeztetésben. Ezt külön köszönöm! Szeretném kiemelni, hogy az ár a fizetéskor sem változott! A munka kifejezetten gyönyörű, hibátlan lett! Kedves Sándor és Attila, a jövőben is Hozzátok fordulok!

Barna Róbert

Megbízható, precíz munka, kimerítő tájékoztatás, profi szervezés, amit tapasztaltam. Alvázvédelmen voltam az új autómmal egy éve. Mindenkinek ajánlom, nagyon segítőkészek, alaposak. Miskolcról őket választottam, nem csalódtam.

Jávorkuti Judit

Kedves Sándor és Attila,

A Hétvezér Autószerviz kapcsán azonnal feltűnt nekem a professzionális marketing, amivel tudatosan építitek az ügyfelek bizalmát.Jó tudni, hogy profiknál tanultatok! Ennél is fontosabb az a szakmai tartalom és tapasztalat, ami a marketing mögött van, ami miatt bárkinek bátran merem ajánlani a szolgáltatásaitokat. Kívánom, hogy sikeresen folytassátok ezt a munkát, Magyarországnak minél több ilyen szemléletű vállalkozóra van szüksége!

Karasszon Dezső

Elég mélyen megkarcolták az autóm oldalát. Az Interneten találtam a Hétvezér Autószervizre, ahol rengeteg jót olvastam róluk. A gyors kapcsolatfelvétel után szemlére vittem az autót (még aznap), ahol megbeszéltük a javítás részleteit. Az autót leadtam a megbeszélt időpontban, majd pár napra rá el is hozhattam. Az eredmény tényleg hihetetlen lett. Igényes, hibátlan munkát végeztek az autón. A fényezés utáni polírozástól pedig mintha egy új kocsit kaptam volna. Emellett a tulajdonosok és a szervizben dolgozók mindvégig kedvesek és közvetlenek voltak velem, amikor találkoztunk. Tejesen elégedett vagyok a szerviz munkájával és csak ajánlani tudom őket mindenkinek.

Ádám Gábor

Csak pár éve élek Debrecenben és megbízható, szakértő kezekre akartam bízni az autóm javítását. Bizony nem véletlen, hogy ilyen sok jó vélemény van a szervizről. Udvariasságot, korrektséget, nagy odafigyelést tapasztaltam. A 10 éves járgányom szinte újjászületett a nagy szerviz után. Azóta mindig vigyorgok a volán mögött…Bátran ajánlom mindenkinek a Hétvezér Szervizt!

L. Sándor

Új ügyfélként, internetes keresést követően alvázvédelem céljából kerestem fel a szervizt. Közösen mértük fel az állapotot, a szükséges javításokat. Pontosan és minden úgy lett elvégezve, ahogy megbeszéltük. Őszintén mondhatom, hogy kvázi idegenként érkeztem, de jó ismerősként távoztam. Ezúton is köszönöm az elvégzett munkát a szerviz dolgozóinak.

Radnai János

Végigkarcoltam az autómat egy alacsony betontömb mentén és az autóm jobb oldalának teljes hossza sérült.Elkeseredetten kerestem fel a Hétvezér Autószervizt, mert a biztosítómban sem bíztam, így féltem a jelentős költségektől. A szerviz azonban néhány nap alatt mindent elrendezett: az autómat úgy kaptam vissza tisztán és javítva, mintha új lenne és közben a szerviz még a biztosítóval is „megvívta helyettem a harcot!”. Nagyon örülök és én is elmondhatom, hogy még budapesti létemre is a debreceni Hétvezér Autószerviz lett a Kedvencszervizem.

Farkas Erika – Budapest

Autóvásárlás, ami eddig volt, feladta; családi döntés: a régivel már ne kisérletezzünk, keressünk megfelelőt, hopp ez jó, de Debrecenben van, mi meg pestiek vagyunk. Van ismerős, barát, vagy rokon, akit ugrasztani lehetne? Van, de nem elérhető, nem ér rá, nem ért hozzá… Hagyjuk? Még egy esély, hátha az interneten van valami…hopp… Itt egy önmagát szimpatikusan bemutó szerviz. Minden egy helyen, korrekt ajánlatok, még egy akció is – átvizsgálás 77 szempont alapján – nem túlzás ez? Oké, egy telefont megér. Kedvesek, azt vállalják, ha az autó odakerül a kereskedésből átvizsgálják. tanácsot adnak, kereskedést hívom, rendben, holnap délután, már csak a telefont kell várni…átvizsgáltuk, a motorból folyik az olaj, több helyen vastag a festékréteg, nagy valószínűséggel Karambolozott, a karosszéria rozsdás több helyen – szóval…nem ajánljuk megvételre. Távirati stílusban ennyi a történet. Ismeretlenül a távolból, szívességből megspóroltak nekem egy utat, nem tudok elég hálás lenni. Köszönöm szépen, bátran merem ajánlani másoknak is, nagyon korrekt szervíz!

Henkrich Mihály – Budapest

Adásvételi szerződés előtti teljes körű átvizsgálásra és motordiagnosztikára kerestem szervizt Debrecenben, hogy képet kapjak a választott gépjármű állapotáról, esetleges hibáiról, javítási költségeiről. Az elvárásaim magasak voltak, hiszen nagy részben egy ilyen vizsgálat eredménye dönti el, hogy megvesszük-e a kiszemelt autót, s meghatározza az elkövetkező pár hónapunkat-évünket, rossz döntés esetén pedig pénztárcánk súlyát… A keresés nem tartott sokáig, hiszen az igényes honlap, az AutoFit szervizhálózati tagság, valamint a referenciák azonnal meggyőztek róla, hogy ez a hely megfelel az összes minőségbeli elvárásomnak. A szolgáltatás minden részletre kiterjedő, precíz és gyors volt, természetesen javítási árkalkulációval és pár tanáccsal fűszerezve. Nagyon elégedetten távoztunk, mindenkinek csak ajánlani tudom a Hétvezér Autószervizt!

Üdvözlettel, Tóth Gábor

Kb. 9 éve voltam először ügyfele a szerviznek és megfogott segítőkészségük, így visszatérő ügyfelük lettem. Értékelem a szakszerűséget, korrektséget, az új megoldásra való fogékonyságukat és ha számomra fontos,de kisebb jelentőségű igénnyel jelentkeztem, akkor is szívesen fogadtak.
Érdeklődéssel figyelem ügyfélbarát akcióikat és már eddig is több esetben éltem a lehetőséggel. Időközben “több mint ügyfél” kapcsolat alakult ki köztünk, ahova csak tanácsért is szívesen megyek.

Üdvözlettel: Hajdu Lajos

Régóta kerestem egy megbízható, megfizethető, de mégis minőségi autószervizt Debrecenben, ahol pontosan tudom mit, mikorra és mennyiért cserélnek ki garanciával az autómban. Ha a barátaim szervizt keresnek, gondolkodás nélkül a Hétvezér Autószervizt ajánlom, hogy legyen nekik is egy kedvenc szervizük.

Varjú Tamás

A Rover márkaszerviz 2005 óta megszűnt, ezért nem mindig egyszerű szervizelni. A közeli szervizem két hét szabadságon volt, amikor épp tönkrement a kuplungom és korábban a szélvédőmön talált hirdetés alapján a Hétvezér Autószervizhez vittem a kocsim, amit azóta sem bántam meg. A probléma megoldásában nem ismernek lehetetlent. A Rover 400-hoz többnyire felhasználhatók a korabeli Honda Civic alkatrészei, de nem minden esetben. Ilyenkor a szerviz készséges munkatársai, veszik a fáradtságot és ha kell, akkor a kocsimhoz alakíttatják a méretben kissé eltérő alkatrészt. Alapvetően mindent javítanak és semmire sem mondják azt, hogy vegyek inkább újat, de szakmai tanácsaik alapján azt is megteszem, ha indokolt. Nem az a céljuk, hogy lenyúlják a pénzem és soha többé nem menjek vissza, hanem, hogy anyagilag minél kedvezőbben ússzam meg, maximálisan elégedett legyek és következő alkalommal is hozzájuk vigyem a kocsimat szervizelni. Amit meg is teszek, ha a szükség úgy hozza.

Tisztelettel: Ködöböcz Viktor

Cégünk több éve áll partneri kapcsolatban Önökkel. Gépjárműveinket folyamatosan Önöknél szervizeljük. Karambolos gépkocsijainkat ott javíttatjuk. Szolgáltatásaikkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Pontos és precíz munkát végeznek mind karbantartásban, mind javításban. Folyamatosan nyomon követik a szervizelések, vizsgáztatások időpontjait. Rugalmasan alkalmazkodnak partneri igényeinkhez. Mind árban, mind minőségben jó tapasztalataink vannak. Továbbiakban is Önökkel kívánjuk megoldani gépjárműveink karbantartását és javítását.

KE-SZO 2001 Kft.

Társaságunk személygépkocsijainak szervizeléseit, valamint a karosszériajavításait évek óta Önök végzik. Ennek köszönhető, hogy járműveinket nem kell 300.000 km-es futásteljesítmény után sem lecserélnünk. Az cég munkatársai közvetlenek, segítőkészek, szakmailag kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Feczkó Róbert

Hajdú Volán ZRT.

Gyorsak, precízek, rugalmasak! Minden problémánkat helyben megoldanak legyen az szervizelés vagy karambolos javítás. Korrekt árakon dolgoznak és nem csak elméletben vállalják a garanciát munkájuk után!

Bíró Mihály

Nyírvákuum Kft.

Meghibásodott? Irány a márkaszerviz! Uram sajnos csak a visszapillantó komplett cseréjével tudjunk segíteni kb. 130.000 Forint + áfa + munkadíj! “. Sok-sok éve járok ebbe az autójavítóba, ahol kicserélték a tükör lapot, műanyag hegesztéssel a törést javították. Azóta is hibátlanul működik, zárójelben jegyzem meg az említett díj töredékéért. Nyugodt szívvel ajánlom Önnek is ezt a szervizt.

Ludman József

Higénia Boltok Kft.

Tisztelettel megköszönöm Önöknek azt a magas fokú odafigyelést és szakmai szakértői munkát,amit tapasztalok minden egyes alkalommal,amikor javításra,szervizelés viszem Önökhöz a cégautónkat. Külön örömömre szolgál hogy SMS-ben értesítenek, ha műszaki vagy zöldkártya lejárat következik. Ilyet az elmúlt évtizedekben senkitől, sehonnan nem kaptam. Ebben a rohanó világban rendkívül jól esik ez a törődés amit Önöktől kapok. Az autónkon elvégzett munkájukkal még soha nem volt minőségi problémánk! Gratulálok,csak így tovább!

Pocsai Sándor

üzemigazgató, HERBÁRIA ZRT. Balmazújvárosi üzem