fbpx

A Hétvezér autószerviz sztori

Üdvözöllek, Kalmár Sándor vagyok a Hétvezér Autószerviz alapítója, hangzatos néven CEO-ja.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ezt az oldalt olvasod. Engedd meg, hogy pár mondattal megismertessük magunkat Veled. Kik is vagyunk valójában?

Az Út – mely nagyon hosszú, de szép volt…

Én és feleségem Éva 1993-ban alapítottunk autójavító vállalkozást, egy kis Betéti Társaság formájában. Célul tűztük ki, hogy egy olyan autószervizt építsünk fel, ami az ügyfeleink autós problémáira teljes körű szolgáltatást tud nyújtani egy helyen, legyen az csak szervizelés, komolyabb karambolos sérülések karosszériajavítása, vagy autófényezése.

Amikor ismerőseink, barátaink meghallották jövőbe mutató tervünket, azt hitték megőrültünk.

Nem adtuk fel elképzelésünket! Autószervizünk az évek folyamán, folyamatosan fejlődött mind szakmailag, mind felszereltségben és a megjavított autók darabszáma is évről évre nőt.

Hamarosan több neves autómárka- Audi,Volkswagen, Skoda, Seat, Mercedes, Toyota, Kia, – hivatalos karosszériajavító-fényező alvállalkozói lettünk, ahol gyári minőségben végeztük ezen gépkocsik javítását. A nevesebb Biztosító Társaságok is javítói szerződést kötöttek velünk, aminek köszönhetően robbanásszerű fejlődés következett életünkbe. Megvalósult, amiről mások azt mondták – lehetetlen!

2005-töl a márkakereskedőket, kötelezték az importőrök, saját karosszéria javítóbázis létrehozására, (mely beruházásokba, azóta páran már tönkre is mentek) így alvállalkozói státuszunk megszűnt. Elégedet ügyfelek viszont bőven maradtak továbbra is!

Az idők folyamán, valamennyi biztosító társaságnál elismerést vívtunk ki precizitásunkkal, így részükre rendszeresen javítunk, illetve a szerződött partnerségen kívül az Allianz Biztosító hivatalos kárfelvételi helye vagyunk.

Közben Attila fiunk gépjármű technikusi végzetséget szerzett, így vezetésével megalakult a Hétvezér Autószerviz Kft. (Mi sem fiatalodunk!)

Versenytársainknak a márkaszervizeket tekintjük, hozzájuk képest kívánunk Neked versenyképes áron a lehető legjobb minőségi szolgáltatást és ügyfélszolgálatot nyújtani.

Szeretnénk hozzájárulni, hogy autód mindig kiszámíthatóan és üzembiztosan szolgáljon ki Téged. Valljuk, hogy az emberek nem csak árakat akarnak vásárolni, hanem igényeiket szeretnék kielégíteni. (Ezért nem adunk ajánlatot cégek és közintézmények részére, hiszen Ők csak a számok alapján döntenek. Mi töbre tartjuk magunkat ettől!)

Igazi családi vállalkozás vagyunk, otthonos környezetben, barátságos kiszolgálással, immáron több mint 29 éve!

Büszkék vagyunk hűséges munkatársaink szakértelmére, akik magasan képzett és tapasztalt szerelők, lakatosok és fényezők. Az általunk használt modern, kifinomult berendezésekre, amelyek lehetővé teszik számunkra a minőségi szolgáltatást, így biztos lehetsz benne, hogy az autód jó kezekben van.

Az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe nálunk:
 • Autószerelés
 • Fék javítás
 • Futómű állítás
 • Olajcsere és karbantartás
 • Autóklíma fertőtlenítés
 • Gumi szerelés, kerék kiegyensúlyozás
 • 3D futómű állítás
 • Cégautó karbantartás
 • Vásárlás előtti állapotvizsgálat
 • Eredetiség vizsgálat
 • Műszaki és eredet vizsgáztatás helyben 3,5t-ig
 • Karambolos és sérült karosszériák javítása (Bocs! Öreg, rozsdást nem!)
 • Autók festése – gyári minőségben (korrekt, de nem gagyi áron)
 • Autók polírozása (profi módon)

 

Amennyiben fontos számodra, hogy autóddal kapcsolatban mindent egy helyen intézhess, gyere el hozzánk és megtudod, hogy még mi mindenben számíthatsz Ránk.

Várunk barátsággal:

Kalmár Sándor

Kalmár Attila

Átvizsgálási csomagok

Válassz AKCIÓS átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Online időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.