Olajcsere Debrecen 2018-01-04T08:48:27+00:00

Olajcsere csomag 10W-40 -es ENEOS motorolajjal 16.999 Ft *

Tartalmazza:

  • Az olajcseréhez szükséges mennyiségű 10W-40 olajat, max. 4,5 literig – kiváló minőségű, autógyártók által jóváhagyott motorolaj kerül autódba. Így elkerülheted az olcsó, kommersz olajok által okozott gyors motorkopásokat, koksz lerakódásokat.

  • 1 db minőségi olaj szűrőt, max. 3000 Ft értékben. Csak olyan szűrőket használunk, amiről tudjuk, hogy minden körülmény között kiválóan eleget tud tenni a legfontosabbnak, – a tökéletes szűrésnek.

  • Az olaj és szűrőcsere munkadíját (az esetleges motorvédő lemez le-felszerelését nem tartalmazza)

eneos-10w40Az ENEOS Premium 10W-40 rész-szintetikus motorolaj mely alkalmazható minden benzines, LPG és dízel motorok katalizátorral illetve turbóval vagy anélkül szerelt változataikhoz. Olaj típus: Rész-szintetikus, Teljesítmény szint: API SL/CF, ACEA: A3/B3/B4; VW 500.00/505.00, MB 229.1; Porsche, BMW Special Oil

Idősebb, több mint 100.000 kilométert futott autókhoz ajánlott.

Az ENEOS a Japán autógyártók beszállítója, de további autógyáraknak világviszonylatban is az egyik legfontosabb gyári olajbeszállítója. Az ENEOS a járműgyártókkal szoros együttműködésben fejleszti legújabb technológiákat ötvöző termékeit. A Forma 1-ben, a Super GT szériában, a Dakar rallykon és a MOTO GP-ben az ENEOS motorolajok mindenütt helyt álltak.

Olajcsere csomag 5W-40 -es ENEOS motorolajjal 20.999 Ft *

eneos-5w40

  • szükséges mennyiségű motorolaj
  • munkadíj
  • olajszűrő

Az ENEOS Premium Hyper 5W-40 teljesen szintetikus motorolaj benzines, LPG és dízel motorok katalizátorral, illetve turbóval, vagy anélkül szerelt változataihoz. Megfelel a modern direkt befecskendezős dízel motorokhoz akár Common Rail, vagy PD TDI befecskendező rendszerrel vannak ellátva. Részecskeszűrővel ellátott motorokba is alkalmazható. Olaj típus: Teljesen szintetikus, Teljesítmény szint: API: SM/CF, ACEA: A3/B4(04),C3 VW 500.00/502.00/505.00/505.01, MB: 229.1/229.3/229.31, BMW LL-01/LL-04

Olajcsere csomag 5W-30 -as ENEOS motorolajjal 21.999 Ft *

eneos-5w30

  • szükséges mennyiségű motorolaj
  • munkadíj
  • olajszűrő

Az ENEOS Premium Hyper 5W-30 egy ultra modern teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos motorolaj modern benzines LPG és dízel motorok katalizátorral illetve turbóval vagy anélkül szerelt változataihoz. Használata garantálja a gyors, stabil olajfilm kialakulását már alacsony hőmérsékleten is, ezáltal minimalizálva a motorkopást. Megfelel a modern direkt befecskendezős dízel motorokhoz akár Common Rail, vagy PD TDI befecskendező rendszerrel vannak ellátva. Részecskeszűrővel ellátott motorokba is alkalmazható. Olaj típus: Teljesen szintetikus, Teljesítmény szint: API SN/SM/CF |CEA C3 (10) A3/B3/B4 (08) | VW 505 00/505 01/502 00 | Mercedes Benz MB 229.51 & 229.31 | BMW LongLife 04 |GM Dexos 2

Amennyiben aktuális számodra az olajcsere

Keresd mielőbb szervizünket időpontért, az 555-455 telefonszámon,
hogy kihasználhasd rendkívüli ajánlatunkat!

Előjegyzés alkalmával kérheted egyéb szűrők cseréjét, vagy más egyéb javítás elvégzését is. Ezt kérjük jelezd időpontkéréskor felénk!

Miért érdemes motor beltértisztítót használnod olajcsere alkalmával?

A jobb oldali képen  látható annak a motornak a belseje, amibe olajcsere alkalmával rendszeresen beltértisztító adalékot öntöttek. A motorban üzemeltetés során olaj koksz lerakódás keletkezik, melynek eltávolításában segít az adalék.

Az adalékot a régi olajhoz öntjük és a motort így járatjuk 20 percig. Ez idő alatt az adalék feloldja a lerakódásokat, melyeket a fáradt olajjal leengedünk a motorból. Egy igazán jó minőségű beltértisztító adalék használatával az olajcsere költsége mindössze 3900 Forinttal kerül többe. Ez egy évre vetítve kb. napi 10 Forintot jelent a motor élettartamának meghosszabbításához.

motor beltértisztító adalék

Olajcsere – világító szerviz kijelző

Egy mai korszerű autó motorolaj cseréje esetén már nem elegendő csak az olajat leengedni és az olajszűrőt kicserélni. Autószerelő kollégánknak az olajcsere alakalmával műszeres diagnosztizálással vissza kell állítani a szerviz kijelző rendszer érzékelőjét. Így tudja a rendszer számolni és jelezni, hogy mikor esedékes a következő olajcsere.

olajcsere debrecenA legtöbb autóban, évente érdemes a motorolajat – a megtett kilométerek számától függetlenül – egyszer kicseréltetni. Az autóban lévő olaj akkor is öregszik, ha nem mégy annyi kilométert évente, mint amennyi az olajcseréhez meg van adva. Kivételt képeznek azok az autók, amelyeknél a motor igénybevételének megfelelően a számítógép figyeli – és a műszerfalon megjelenő figyelmeztetéssel jelzi- az aktuális csere idejét.

A megfelelő olajszintet a motorban az olajnívó pálcán ellenőrizheted le. A nívó pálca maximum és minimum jelölése között kell lenni az olajszintnek. Ha alacsonyabb az olajszint, emelkedőn, vagy lejtőn nem ér bele az olajba az olajszivattyú, így olaj – kenés – nélkül működik az autó motorja, ami komoly károsodáshoz vezet. Amennyiben túl magas az olajszint ez a szimeringeket károsíthatja.

Fáradj be autószervizünkbe – Debrecen Hétvezér utca 7 szám alá – és díjmentesen ellenőrizzük, amennyiben szükséges, beállítjuk az olajszintet. Olajcsere esetén Debrecenben kedvező olajcsere csomagokkal állunk rendelkezésedre.

*Az ár visszavonásig, max. 4,5 liter motorba öntött olaj mennyiségig és max. 3000 Ft -os olajszűrő árig érvényes. A változtatás jogát fenntartjuk. Amennyiben a fentiektől eltérő specifikációjú olaj jár az autódba, egyedi ajánlatot adunk szervizünkben. Fenntartjuk a változtatás jogát. Az olajcserékhez Eneos, Texaco, Valvoline motorolajakat is használhatunk.