fbpx

KAPCSOLAT

AMENNYIBEN ELNYERTÜK BIZALMADAT KÉRÜNK, KAROSSZÉRIÁS KÉRDÉSEKKEL SZEMÉLYESEN KERESS BENNÜNKET MUNKAIDŐBEN SZERVIZÜNKBEN. AZ AUTÓFÉNYEZÉSI MUNKÁKNÁL – ÁRAJÁNLAT ADÁSHOZ – LÁTNUNK KELL A SÉRÜLÉS ELHELYEZKEDÉSÉT, NAGYSÁGÁT A FESTÉK ÖSSZETEVŐIT – RECEPTÚRÁJÁT, STB. TELEFONON ÉS E-MAILBEN, MÉG CSAK MEGKÖZELÍTŐ ÁRAT SEM ADUNK, SEM KAROSSZÉRIAJAVÍTÁSRA, SEM AUTÓFÉNYEZÉSRE!

Köszönjük megértésedet!

Hétvezér Autószerviz Kft.

4034 Debrecen Hétvezér utca 7-9.

Nyitva tartás:

  • Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
  • Szombat-Vasárnap: Zárva

+3620 340 4475

+3652 555 455

ÜZENET KÜLDÉS

9 + 11 =

gyik

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen óradíjjal dolgozunk?

Az egyszerűség és átláthatóság miatt szervizünk igyekszik előre kalkulálható fix árakon elvégezni a szükséges javításokat. Ez azt jelenti, hogy gyorsan dolgozunk – nem húzzuk az időt feleslegesen – mivel az eltöltött idő nem befolyásolná a javítás díját. Előfordulhat olyan eset – főleg idősebb autóknál, – amikor egy berozsdásodott csavar miatt nehezítő körülmények lépnek fel, így természetesen megváltoztathat a kiajánlott ár is. Ezt mindig igyekszünk előre jelezni feléd. Áraink kalkulálásánál figyelembe vesszük a javasolt normaidőket.
A fix javítási áraknak köszönhetően kölcsönösen elégedettek leszünk mindketten!

Kaphatok a javítási díjból kedvezményt?

Áraink úgy vannak kalkulálva, hogy az megfizethető legyen partnereinknek, akik igényesek autójuk műszaki állapotára. Fontos számukra, hogy minél kevesebb ideig és minél ritkábban kelljen leállniuk a javítás miatt. Kényelmes, megbízható és minőségi szolgáltatást keresnek, megfizethető áron.

Állandó ügyfeleinknek egyedi kedvezményben részesülhetnek, a forgalom nagyságától és szervizlátogatás sűrűségétől függően.

Milyen korú és állapotú autók javítását vállaljuk?
Valójában nem a kor számít, hanem az állapot!
Idősebb autó is lehet megkímélt és rendszeresen karbantartott. Vannak „megviselt állapotú” autók melyeket szerelését nem vállaljuk el.

Karosszériajavítás területén elsősorban a sérült, karambolos, fiatalabb autók javítását vállaljuk. Amennyiben idősebb, jó állapotú autód van, ennek javítására személyes megkeresés alapján, szervizünkben tudunk választ adni.

Miért nem éri meg Neked, ha Te hozod az autóalkatrészt a cseréhez?

Azt gondolhatnád, hogy ha Te intézed az alkatrészek beszerzését a cserékhez, akkor azzal könnyebben kontrollálhatod a folyamatokat, hiszen jobb áron is hozzájuk juthatsz, mint az autószervizben. Régen, talán valóban így lehetett, illetve sok szerviz esetében talán még ma is így igaz.

Azonban a Hétvezér Autószerviz nem fog becsapni az alkatrész árakkal és valójában azzal jársz jobban, ha ezt is ránk bízod.

4 ok, amiért jobban jársz, ha ránk bízod az autóalkatrészek beszerzését (is):

  • Mi szakértőként jól és gyorsan átlátjuk, hogy mely alkatrészek, mely típusok valók az autódba. Nem erőltetjük rád a legdrágábbat, hanem lehetőséget kapsz arra, hogy több verzióból kiválaszthasd a megfelelőt. Így az alkatrész épp olyan minőségben, méretben és kivitelben áll rendelkezésedre, ahogyan az az autódba való, és Te is annyit költesz rá, amennyit a verziók közül a pénztárcád megengedhet.
  • Ha ránk bízod az alkatrész-beszerzést, azzal csökken a szervizre szánt várakozási idő is, hiszen Neked sem kell autósboltról autósboltra vándorolnod, és nekünk sem okoz gondot kerülgetni a hozott alkatrészeket, amik gyakran csak feleslegesen foglalják a helyet a szervizben. Így egyszerre több autón is dolgozhatunk, csökken az ügyfelek számára – és közöttük számodra is – a várakozási idő.
  •  Különösen fontos ok a garancia kérdése. Ha a beszerelt alkatrész, amit Te hoztál meghibásodik a garancia ideje alatt, akkor téged terhel a bonyolult és macerás garanciális ügyintézés. Ez nem csak hosszadalmas, hanem még rugalmatlan is.
  •  Mi azonban – a beszállítók nagy, szerződött partnereként sokkal nagyobb rutinnal átsegítünk Téged ezeken a procedúrákon.A garancia elbírálása ráadásul legtöbbször nem azonnal történik; gyakori, hogy 2-3 hét is eltelik, mire a gyártó jóváhagyja azt a bevizsgálása alapján. Te pedig csak ez után kaphatsz másik alkatrészt vagy pénzt vissza. Addig nem is tudod használni az autódat.

Ha az alkatrészt is nálunk szerzed be:

  • akkor segítjük a garanciális ügyintézést is,
  • valamint megelőlegezzük Neked az elbírálásig az új alkatrészt

  • és nem kell fizetned külön munkadíjat sem a garanciális alkatrész cseréjére

Ezért kérjük:

Ne hozz alkatrészt más forrásból, mert a javítási munkákat nem fogjuk tudni úgy kivitelezni, ahogyan Te szeretnéd és nem célunk, hogy elégedetlen ügyfélként távozz a szervizünkből!

Miért kell előre bejelentkezni a javításhoz és milyen előnyt jelent ez Neked?

Ma mindenki rohan és minél kevesebb ideig szeretné nélkülözni az autóját. A rövidebb javítási időt előre egyeztetett időpontokkal tudjuk biztosítani.

Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy az autódat javíthatjuk, és mindig rendszeresen veszed igénybe autószervizünk szolgáltatásait, ezért a megbeszélt időpontban csak a Te autód javításával foglalkozunk.

Nem kell várakoznod azért, mert az utcáról „beesett valaki”. Van, ahol mindet megtesznek azért, – a Te időd rovására-, hogy el ne menjen az ilyen munka, mert többletbevételhez szeretnének jutni. Nálunk biztonságban vagy!

Mi tegyél, ha nem tudsz jönni a megbeszélt időpontban?

Természetesen mindenkinek változhat az élete és az idejét mások is beoszthatják. Ezt megértjük. Viszont, hogy továbbra is kedvező áron tudjunk dolgozni számodra, fontos a szervizünk maximális kihasználtságát biztosítanunk. Kérünk, hogy mielőbb jelezd felénk, ha probléma lépett fel az időpont foglalásoddal kapcsolatosan. Azoknak, akik nem jelzik előre, vagy többször lemondanak időpontot, autójuk javítását a továbbiakban, nem tudjuk vállalni.

Átvizsgálási csomagok

Válassz AKCIÓS átvizsgálási csomagjainkból, hogy megtudd mennyire megbízható az autód.

Időpont foglalás

Szerviz időpont előjegyzésünket rugalmasan igényeidhez igazítjuk, legyen az tervezett karbantartás, vagy nem várt javítás.

Tudj meg többet rólunk

Olvasd el a Hétvezér Autószerviz sztorit, avagy kik is vagyunk mi, honnan jöttünk, hova tartunk, mivel foglalkozunk...